Την πρώτη θέση πήραν οι Βετεράνοι, αλλά πρωταθλητής ήταν η αλληλεγγύη!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2018 το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου.

Φέτος εκτός απ’ τις τέσσερις ομάδες που διαγωνίστηκαν στο τουρνουά, συμμετείχε και η ομάδα του Α.Ο Αγρινίου, ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας, η οποία έδωσε φιλικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα από μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στις ομάδες του Πήγασου, της Προοδευτικής και της ΑΛΦΑ 93.

Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο

Αξιοσημείωτο ότι πουλήθηκαν περισσότερα από 3.500 εισιτήρια και μαζί με τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν απ’ τις επιχειρήσεις που στήριξαν το τουρνουά με τις χορηγίες τους, θα προσφερθεί μια σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσω των κοινωνικών δομών της πόλης μας (τα συσσίτια της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου). Θα βοηθηθούν επίσης με χρηματική υποστήριξη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και αστυνομικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέλος της οικογένειάς του.

Το «ευχαριστώ» της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Δ.Ε.Α.

«Για την επιτυχία του τουρνουά συνέβαλλαν πολλοί άνθρωποι, για τους οποίους αξίζουν πολλά ευχαριστώ» αναφέρει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε σχετική ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει: «Η προσφορά και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, η ανιδιοτελής εργασία και βοήθεια μελών της κοινωνίας μας που έχουν ανάγκη, αλλά και η στήριξη των φορέων που λειτουργούν γι αυτό το σκοπό, πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος δρόμος να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία. Για την τοπική μας διοίκηση και για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών αυτό δεν είναι επιλογή, αλλά ύψιστο καθήκον και σκοπό ύπαρξης σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ευχόμενοι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη, φιλία και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος