Παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και εκπροσώπων των υποστηρικτών φορέων, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση του πλαισίου διοργάνωσης και του δικτυακού τόπου της 2ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, που θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 31 Ιουλίου 2017.

«Η Έκθεση θα λειτουργήσει και πάλι ως ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά και επιχειρηματικά γεγονότα, αποτελώντας την υλοποίηση ενός οράματος και μιας μεγάλης επιδίωξης του Δήμου μας» επεσήμανε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζοντας παράλληλα τους υποστηρικτές αλλά και τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που παρευρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Όπως τόνισε, με την υποστήριξη της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Δήμων Αγρινίου και Ναυπακτίας, του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, καθώς επίσης ενός μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών της περιοχής και όχι μόνο, «είναι δυνατή η αναστροφή του αισθήματος της εσωστρέφειας που έχει προκαλέσει η παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά και η αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος της αγοράς».

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Μεσολογγίου Αναστάσιος Σκαρμούτσος παρουσίασε αναλυτικότερα το οργανωτικό πλαίσιο εντός του οποίου θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Λιμάνι του Μεσολογγίου η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων, επισημαίνοντας πως παραμένει η φιλοδοξία ν’ αποτελέσει σταθμό στις δραστηριότητες της πόλης αλλά και να εδραιώσει τη θέση της στα πανελλαδικά εμπορικά γεγονότα.

Με θερμά λόγια για το σκοπό και τη λειτουργικότητα της διοργάνωσης μίλησαν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ν. Υφαντής, ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ιωάν. Σίψας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παναγ. Τσιχριτζής, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Β. Σπυρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Χαρ. Μιχαλόπουλος.

Η παρουσίαση του δικτυακού τόπου της Έκθεσης έγινε από τον Ορέστη Ματσούκα πρόεδρο του Πανελληνίου συλλόγου Νέων Επιχειρηματιών και συνεργάτη της διοργανώτριας εταιρείας. Ο δικτυακός τόπος της έκθεσης είναι ο ακόλουθος: https://expomes.divalproductions.gr/

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος