Μουσικό συγκρότημα – έκπληξη την Πέμπτη και διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια την Παρασκευή στη φετινή διοργάνωση – Ανακοινώσεις την Δευτέρα

Το Lake Party κλείνει 9 χρόνια ζωής κι ετοιμάζει ακόμη ένα δυνατό μουσικό διήμερο, δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδα, στις 22 και 23 Αυγούστου 2019.

Το lake party γίνεται γι’ ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη του agriniovoice.gr.

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής θ’ ανέβουν και φέτος στη σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 (μουσικό συγκρότημα – έκπληξη) και την Παρασκευή 23 Αυγούστου (διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια), τα οποία θ’ ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν οι διοργανωτές.

Θ’ ανακοινωθούν πρόγραμμα, καλλιτέχνες, εισιτήρια και άλλες απαραίτητες πληροφορίες του φετινού διημέρου.

«Το Lake Party Τριχωνίδα υπόσχεται αμείωτο κέφι δίπλα στις όχθες της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος, στην λίμνη Τριχωνίδα. Με σύνθημα την αγάπη για lake – sports, lake – volley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του από τις 12:00 μ.μ. και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες πλάι στα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής«… λένε σε ανάρτησή τους στο facebook του Lake Party οι διοργανωτές.

Official site: https://lakeparty.gr/
email: [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος