186η Επέτειος της Μάχης Ντολμά

από Τμήμα Ειδήσεων AgrinioVoice.gr | Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2012

Πρόσκληση για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 186η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά σε όλους τους ενδιαφερόμενους στέλνει ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού, ο Σύλλογος Αιτωλικιωτών Αττικής «Ο Λιακατάς » και ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 στο Αιτωλικό από την Μαρία Τσιρογιάννη (φιλόλογος).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

7:00 μ.μ. «Το χρονικό της Μάχης του Ντολμά » Παρουσίαση από το δάσκαλο Γεώργιο Κομζια στο Πνευματικό Κέντρο « Ευανθία Καρβέλη » .

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

10:10 π.μ. Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστατουντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά

10:40 π.μ. Μεταφορά πολιτων,αθλητων και Συλλόγων με λεωφορεία στον Ντολμά.

11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο της Μάχης του Ντολμά , κατάθεση Στεφανίων, ενός λεπτού σιγή. Εθνικός Ύμνος

12:00 μ.μ. Εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας

12:45 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου « Το Αιτωλικό » στην κεντρική Πλατεία Αιτωλικού.

1:15 μ.μ. Απονομή επάθλων στους νικητές του δρόμου θυσίας στην Κεντρική Πλατεία Αιτωλικού.

Tags

AgrinioVoice.gr. Καθημερινή και πολυδιάστατη ενημέρωση για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Με την υποστήριξη της "Αναγγελίας".

Σχολιάστε την ανάρτηση μέσω Facebook

Γράψτε το σχόλιό σας

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



AgrinioVoice.gr