Αυτή την εβδομάδα στην «Αναγγελία»: Πληροφορίες για 16 θέσεις στην ΔΕΥΑ Αγρινίου, 92 θέσεις στον Δήμο Ναυπακτίας και άλλες θέσεις εργασίας στην περιοχή

Η “ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ”, μοναδική και εξειδικευμένη στον χώρο των τοπικών αγγελιών, δημοσιεύει σε αυτή την έκδοση (Αριθμός Φύλλου 724) δεκάδες αγγελίες για αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις και πολλά άλλα. Στις σελίδες της θα βρείτε και αγγελίες με ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες σε Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για τις ανοιχτές 16 θέσεις εργασίας στην ΔΕΥΑ Αγρινίου, αλλά και για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, με το οποίο ανοίγουν 92 θέσεις εργασίας στον Δήμο Ναυπακτίας.

Διαβάστε επίσης για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που επιδοτεί έως 50.000 ευρώ για ίδρυση νέας επιχείρησης, για την κατάσταση στην αγορά, για το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον και για ένα νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, για ανέργους ηλικίας 30-49 ετών. Τέλος θα βρείτε πληροφορίες για τα επιδόματα που δικαιούνται οι άνεργοι του ΟΑΕΔ, αλλά και τις τελευταίες ειδήσεις για τις συντάξεις και τα διάφορα επιδόματα που πρόκειται να πληρωθούν.

Την «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ», που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (10/11), θα την βρείτε σε όλα τα περίπτερα του Νομού πλην της Ναυπάκτου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος