Σε τουλάχιστον 20 σημεία του Νομού

Εργασίες ύψους 1,3 εκ. ευρώ σε τουλάχιστον είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση Οδών – Μικρά Τεχνικά Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας».

Στην εργολαβία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και ασφάλειας, παρεμβάσεις μικρής έκτασης που θα εκτελούνται τοπικά και θα γίνονται τμηματικά. Προβλέπεται επίσης οποιοδήποτε άλλη εργασία προκύψει από έντονα καιρικά φαινόμενα ή άλλα αίτια που πιθανόν παρουσιαστούν κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης της σύμβασης.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε την Τρίτη 5 Μαρτίου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί τμήμα της εργολαβίας «Συντήρηση Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος