Στη Νήσσα Μεδεώνος την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Το 10ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, από τις 10.30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, διοργανώνει ένα ακόμη Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου στη θέση Νήσσα, στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος κοντά στην Κατούνα και Τρύφου Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Πρόγραμμα

  • 11.30 π.μ.: Όλοι θα απολαύσουμε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την παρουσίαση αλόγων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • 12.00 π.μ.: το νεοσύστατο και δραστήριο χορευτικό της Κατουνας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα
  • 12.30 π.μ.: Ζωντανή Παραδοσιακή ορχήστρα με τον Γιάννη Κωνσταντίνου την Βαγγελιώ Χρηστιά την Βάσω Σαλτογιάννης και τον Κατουνιώτη Χρήστου Νίκου. Στο Κλαρίνο ο Νίκος Τζουκόπουλος και Γιώργος Ασβεστόπουλος.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθεί δωρεάν πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή Δημοτική Μουσική.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος