Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
Την Κυριακή τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηρακλή - AgrinioVOICE.gr

Την Κυριακή τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηρακλή

Την ημέρα του αγώνα θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ηρακλή (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, 15:00) στο Αγρίνιο. Η διάθεση θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 το πρωί έως την έναρξή του.

Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου και χωρίς την επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου, είναι αδύνατη η είσοδος στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ.
Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ
Μικρή κερκίδα:
Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ.
Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ.
Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση σκέπαστρου, το πέταλο θα παραμείνει κλειστό.

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για όλες τις Θύρες, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, κάθε εισιτήριο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.
  • Για την έκδοσή του απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αγοραστή.
  • Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
  • Προσερχόμενοι στα εκδοτήρια οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων τους και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.
  • Πριν τον αγώνα και για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στις Θύρες εισόδου, για τον προβλεπόμενο έλεγχο και την ταυτοποίηση, που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο.
  • Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.
Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες