Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σύλληψη 42χρονου μετά από καταδίωξη στο Μεσολόγγι

Κοινοποίηση

Κατασχέθηκαν 3,5 κιλά περίπου κάνναβης και περισσότερα από 200 γραμμάρια λαθραίου καπνού

Συνελήφθη 42χρονος το μεσημέρι της Τρίτης (17/7) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια, παράβαση του νόμου για τα όπλα, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πρόκληση διακεκριμένων φθορών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, ωστόσο ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και αφού εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα επιχείρησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον δράστη με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και λίγη ώρα αργότερα τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν τρία κιλά και 398 γραμμάρια κάνναβης, μια συσκευασία που περιείχε 217 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα μαχαίρι.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: