Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

“Σκεπάσου να πετάξεις”: Μία παράσταση για βρέφη στο “Μικρό Θέατρο”

Κοινοποίηση

Παράσταση για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 ετών στο “Μικρό Θέατρο”

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων βρεφικών παραστάσεων του Μικρού Θεάτρου, το «Κοίτα» που παίχτηκε στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου και που τώρα παίζεται στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το «Έξω πάνω μέσα κάτω» που τώρα παίζεται στο θέατρο Πόρτα, έρχεται μια τρίτη βρεφική παράσταση για τα μωρά της πόλης.

“Σκεπάσου να πετάξεις!”

Τα πάντα είναι τακτοποιημένα στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Τα ρούχα, οι κάλτσες, τα παιχνίδια, τα βιβλία, ακόμα και το ίδιο το μωρό. Τα πάντα στη θέση τους. Όμορφα, τακτοποιημένα… και βαρετά. Τότε είναι που το μωρό αποφασίζει να παίξει και να ανακατέψει τα πάντα. Να σκεπαστεί και να πετάξει σε ένα δωμάτιο που όλα χορεύουν. Μία χορεύτρια, ένα μαγικό πάπλωμα και ένα πανί που έρχεται από τον ουρανό, μεταμορφώνει το παιδικό υπνοδωμάτιο σε έναν ονειρικό κόσμο που τα παιδιά βρίσκουν μόνο μέσα στην μεγάλη ανακατωσούρα. Αφήστε το σπίτι ατακτοποίητο κι ελάτε να πετάξουμε μαζί…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη ιδέας-σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Δασκαλάκης
Aerial κίνηση: Ρενέ Μπαρδάκη
Καλλιτεχνικός συνεργάτης – video –φωτογράφιση: Αντώνης Μίκροβας
Παίζει και χορεύει η Φωτεινή Χαλκιοπούλου

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:30 π.μ. έως 25 Φεβρουαρίου
Διάρκεια: 35’
Γενική είσοδος: 7 ευρώ

Η παράσταση φιλοξενεί βρεφονηπιακούς σταθμούς στον χώρο του Μικρού Θεάτρου αλλά και ταξιδεύει μέσα στις αίθουσες των σχολείων, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του θεάτρου.Πρόκειται για μια ευέλικτη παράσταση.

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410 46619

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: