Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σε Αράκυνθο και Μακρυνεία ο Παπαναστασίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Είχε συζήτηση με τους κατοίκους

Στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», Γιώργος Παπαναστασίου. Μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους συζήτησαν με τους κατοίκους και τους ενημέρωσαν για όλα τα έργα που είναι σε διαδικασία υλοποίησης.

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα. Να ομορφαίνουμε την πόλη και τις Δημοτικές μας Ενότητες. Με έργα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη καθημερινότητα και για τις επόμενες γενιές όπως η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού και αντλιοστασίου Μακρυνείας, ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Μακρυνείας, η τοποθέτηση νέας δεξαμενής για την εξυπηρέτηση του οικισμού “Άνω Καψοράχη” και η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στο Τριχώνιο. Με παρεμβάσεις στην βελτίωση του αγροτικού δικτύου τιμούμε τις δεσμεύσεις μας στην τοπική κοινωνία» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: