Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές της ΓΕΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Εκπληκτική εμφάνιση των μικρών αθλητών της ομάδας στίβου της ΓΕΑ – Κατέκτησαν 13 μετάλλια

Σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές της ομάδας στίβου της ΓΕΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που διεξήχθη στην Πάτρα την Κυριακή 22 Απριλίου, για αθλητές 13-15 χρονών και με τη συμμετοχή 300 παιδιών από 30 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας.

Η ομάδα της ΓΕΑ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κατακτώντας 13 μετάλλια και πετυχαίνοντας πολύ καλές επιδόσεις, με αποτέλεσμα να καταταγεί ο σύλλογος στα κορυφαία σωματεία στην γενική βαθμολογία.

Πιο συγκεκριμένα, χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι:

Μούτσιος Θωμάς στα 80μ.
Χειλάκης Αθανάσιος στα 150μ.
Τσάκαλος Θωμάς στο άλμα τριπλούν
Η ομάδα 4Χ80 αποτελούμενη από τους Μούτσιο Θωμά, Ντούλια Σωκράτη, Πουρνάρα Κώστα και Χειλάκη Αθανάσιο.

Ασημένια μετάλλια πήραν οι:

Τσίγκα Μαριτίνα στα 80μ.
Νίκα Χρυσούλα στα 3000μ. Βάδην
Παπαδόπουλος Αλέξανδρος στο άλμα τριπλούν και

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι:

Μάττας Απόστολος στα 1000μ.
Δημητράντζου Ακριβή στα 150μ. και
Ντούλιας Σωκράτης στα 80μ.

Ελπιδοφόρες ήταν και οι επιδόσεις των υπολοίπων αθλητών της ομάδας, του Σίμου Λάμπρου και Καψάλη Διονύση στα 1000μ., της Αναγνωστού Μυρτώς, Αποστολοπούλου Μαρίας, Τσίγκας Αρετής, Ρήγα Νίκης και Καραθάνου Ευγενείας στα 80μ., της Ζαρκαβέλη Λήδας και Τσαρούχη Αναστασίας στα 300μ., της Λαυράνου Μαίρης, Παπαδημητρίου Σέβης, Αλέστα Αναστασίας και Δρόσου Άννας στα 1000μ., της Σύρρου Αναστασίας στα 80μ. με εμπόδια, του Νικολόπουλου Γιώργου στα 150μ..

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτές οι επιτυχίες, ειδικά στην σημερινή εποχή οπού οι νέοι έχουν ανάγκη για άθληση περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και αυτό είναι το αποτέλεσμα της οργανωμένης, συλλογικής και συστηματικής προσπάθειας που επιτελείται από τους προπονητές του συλλόγου, του Ποσονίδη Μπάμπη, Παλιογιώργου Μάκη, Δρόσου Βασίλη και Μπιρμπίλη Μανώλη και του εφόρου του τμήματος Κοτρότσου Γιώργου” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: