Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ετήσιος χορός του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ

Κοινοποίηση

Το ερχόμενο Σάββατο η εκδήλωση

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς της πατρίδας μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ (περιοχή Γιανούζι, Αγρίνιο) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8.30.

Στον χορό θα λάβει μέρος η παραδοσιακή ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα μαζί με την Σταυρούλα Δαλιάνη στο τραγούδι και τον Γιώργο Μαρινάκη στο βιολί.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι φέτος τον χορό θα τιμήσει με την παρουσία του, αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας Κύθνου, η οποία θα συνοδεύεται από παραδοσιακή ορχήστρα του νησιού!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ 26410-24767 και στον Χοροδιδάσκαλο κο Γ.Τσελίκα, τηλ 6977285049.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: