Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
Ξανά συλλήψεις για ναρκωτικά - AgrinioVOICE.gr

Ξανά συλλήψεις για ναρκωτικά

Δύο ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αιτωλία την Τρίτη 1 Αυγούστου. Ειδικότερα:

-Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (1/8) στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλων. Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο καταπολέμησης των ναρκωτικών, εντόπισαν τον 48χρονο στο Νεοχώρι και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στην τσέπη του παντελονιού του και κατέσχεσαν δυο ναρκωτικά δισκία. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατάσχεσαν τα εξής: Ένα πλαστικό πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης, μια τηλεκάρτα με υπολείμματα της ίδιας ουσίας και δυο μαχαίρια.

-Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (1/8) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο στο Αιτωλικό και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν και κατάσχεσαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε 4,8 γραμμάρια ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τις προανακρίσεις ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος