Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέες συλλήψεις για χασίς

Κοινοποίηση

Τέσσερις συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη 38χρονος αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/12) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 38χρονο και βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε 3,1 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, ο 38χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς μια συσκευασία που περιείχε 27,6 γραμμάρια κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας και ακόμα μια συσκευασία με 29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τρεις ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά

Εκτός του 38χρονου, είχαμε τρεις ακόμη συλλήψεις για χασίς. Ειδικότερα, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (14/12) στην Ιόνια Οδό, στον κόμβο της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, τρεις άνδρες 21, 21 και 20 ετών, διότι βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 13,4 γραμμαρίων και δυο μεταλλικοί τρίφτες.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: