Καζαντζής: “Πραγματική και όχι επιδοτούμενη συνείδηση”

“Ο απερχόμενος Δήμαρχος προσπαθεί με παραμύθια να εμφανίσει οποιοδήποτε έργο” λέει ο κ. Καζαντζής

Νέα επίθεση κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής στον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, μιλώντας για προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου “να εμφανίσει με παραμύθια οποιοδήποτε έργο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καζαντζή:

“Μέσα στην αποτυχία του και την έλλειψη έργου ο απερχόμενος Δήμαρχος προσπαθεί με παραμύθια να εμφανίσει οποιοδήποτε έργο, ακόμη και υποτιθέμενες μελέτες, ώστε να έχει κάτι να αφηγηθεί προεκλογικά.

Ο πνιγμένος, ως γνωστόν, πιάνεται από τα μαλλιά του. Όλα μπορείς να τα περιμένεις από έναν άνθρωπο που χάνει την λατρεμένη καρέκλα του. Τίποτα πλέον δεν μας ξαφνιάζει.

Από τις αρχές του 2019 έχει ξεκινήσει μία απέλπιδα προσπάθεια να εμφανίσει ότι δήθεν έκανε έργο, πότε λέγοντας ότι θα υλοποιήσει όσα σχεδίασε την προηγούμενη πενταετία και πότε ότι θα γίνουν μελέτες που θα γίνουν έργα.

Προσπάθησε και στο χθεσινό (22-4-2019) Δημοτικό Συμβούλιο να πείσει ότι ενδιαφέρθηκε για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου, όταν από την αρχή της θητείας του δεν ασχολήθηκε ώστε να συντηρηθεί ούτε καν από τον Δεκέμβριο του έτους 2017, που υπεγράφη μία σχετική προγραμματική σύμβαση, δεν πάλεψε ούτε για ένα δευτερόλεπτο για να τελεσφορήσει. Έτσι, άφησε στο έλεος του χρόνου και των διαθέσεων τρίτων, την όποια συντήρηση και αποκατάστασή του ώστε να μπορεί να είναι προσβάσιμο, επισκέψιμο και εύχρηστο. Έρχεται σήμερα, έναν (1) μήνα πριν τις εκλογές και πέντε (5) μήνες μετά την λήξη της προηγούμενης προγραμματικής σύμβασης του 2017 και υπογράφει νέα προγραμματική σύμβαση για να καλύψει την απραξία του. Μία προγραμματική σύμβαση χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και με χρονικό ορίζοντα αβέβαιο και αόριστο.

Μέσα σε όλη την ανικανότητα και την ανυπαρξία αυτής της δημοτικής αρχής δεν έχουν διασωθεί ούτε τα προσχήματα.

Αποτέλεσμα, οι ύβρεις και οι προσωπικές επιθέσεις, από έναν Δήμαρχο που όσο και αν προσπαθεί να επιπλεύσει, με την βοήθεια κάποιων ντόπιων ΜΜΕ, με σιγοντάρισμα και με αμφισβητούμενες δημοσκοπήσεις, κάνοντας τον υπέρ πάντων αγώνα, με καθημερινή προβολή μίας επίπλαστης εικόνας και ενός ψευδεπίγραφου έργου, χάνει την ψυχραιμία του και αποδεικνύεται η ένδειά του, με φωνές και αλαλαγμούς.

Οι δημότες όμως δεν είναι άνευ νοημοσύνης και μνήμης. Έχουν κρίση και άποψη.

Όσο και εάν προσπαθούν κάποιοι να χειραγωγήσουν, να παρασύρουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξαγριώνουν ακόμη και τους πιο σιωπηλούς και ήρεμους ψηφοφόρους.

Όλοι θυμούνται ότι για τα ίδια ακριβώς λάθη, η προηγούμενη δημοτική αρχή, έχασε τις εκλογές ενώ είχε μόλις 3,5 χρόνια θητεία για να παράξει όσα είχε υποσχεθεί, αν και προσπάθησε να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνάντησε από προσφεύγοντες επί δικαίων και αδίκων.

Όλοι γνωρίζουν ότι η παρούσα δημοτική αρχή έχοντας μιάμιση θητεία περισσότερη από την προηγούμενη, με 5 χρόνια στο ενεργητικό της, για τα ίδια ακριβώς λάθη, χωρίς εμπόδια και προσφυγές από κανέναν, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Το μηδέν εις το πηλίκον τρόπο ζωής.

Έρχεται όμως η 26η Μαϊου 2019.

Και τότε θα σταματήσει κάθε φωνή και ψίθυρος.

Οι δημότες έχουν και ΜΝΗΜΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ.”

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος