Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κέρδισε Τηλυκράτη και δοκίμασε VAR

Κοινοποίηση

“Τεσσάρα” στον Τηλυκράτη

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 4-0 στο φιλικό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, στο οποίο έγινε δοκιμή VAR. Μάλιστα με τη χρήση του ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων που σημείωσε στο 32’ ο Τσόφλιος.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 3’ με κεφαλιά του Καββαδία μετά από σέντρα του Στ. Μπελεβώνη. Στο 17’ ο Καββαδίας έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 50’ ο Μπάλμπι με εκτέλεση φάουλ αύξησε τη διαφορά. Στο 63’ από κάθετη μπαλιά του (υπό δοκιμή) Αχμέντ, ο Ντουάρτε με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Ταχάρ, Μπάλμπι, Μιμίτο (62’ Παρράς), Ντουάρτε, Καββαδίας, Μπελεβώνης Στ., Μπελεβώνης Χρ. (46’ Αχμέντ), Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καλαντζής, Ντόβας, Θώδης, Χούσινετς, Δημητρίου, Τόσκα, Ρομέο, Τσόφλιος, Καταγής, Γεωργούσης. Αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτίδης, Μπινιάρος, Μπουρδούβαλης, Τσιαντής, Μαστραντωνάκης, Περιστέρης, Αλομπισάτ.

“Διπλό” στην Τρίπολη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός στο φιλικό που έδωσε το Σάββατο (17/8) στην Τρίπολη με τον Αστέρα και επικράτησε με σκορ 2-0. Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε τα γκολ στο 56’ με τον Λουσέρο και στο 63’ με τον Μπαΐροβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (87’ Ταχάρ), Σανιά, Λιάβας, Λουσέρο (78’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Φυτόπουλος (59’ Μιμίτο), Ντίας, Ρομάν (75’ Ντουάρτε), Μπαΐροβιτς (65’ Μοράρ).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: