Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου αυξάνει τις τιμές στους συνδρομητές «E-pass»

Κοινοποίηση

Αναπροσαρμογή των τιμών για τους συνδρομητές του «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» ανακοίνωσε η Γέφυρα Α.Ε.. Ένα μέτρο που θα ισχύσει από την 1η Μαΐου του 2017 και με τα ποσά επαναφόρτισης να διαμορφώνονται ως εξής:

Κατηγορία οχήματος – Ελάχιστο ποσό επαναφόρτισης
Κατ. 2: 25€
Κατ. 3 & 4: 80€
Κατ. 5 & 6: 80€
Κατ. 7: 80€
Κατ. 8: 80€
Κατ. 9: 80€

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η αναπροσαρμογή επιβάλλεται από τη μεγάλη αύξηση των κατόχων «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» και ανταποκρίνεται στις υποδείξεις χρηστών της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης». Αποτελεί δε, συνεχίζει η ανακοίνωση, μέτρο αντιμετώπισης εκείνων των καθυστερήσεων διέλευσης που παρατηρούνται, εξαιτίας των συχνών επαναφορτίσεων πομποδεκτών μέσω των θαλάμων του σταθμού διοδίων και στοχεύει στη διευκόλυνση του συνόλου των διερχομένων.

Τα νέα ελάχιστα ποσά έχουν οριστεί έτσι ώστε να καλύπτουν τουλάχιστον 2 διελεύσεις. Σημειώνεται ότι οι κλιμακωτές χρεώσεις του λογαριασμού ισχύουν κανονικά και δεν επηρεάζονται από την αλλαγή.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340 39010 & 39011 & [email protected]).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: