Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

«Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε να δώσουμε αίμα» λέει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ενημέρωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος) από 8.00 π.μ. μέχρι 2.30 μ.μ., με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Ατωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου – Τμήμα Αιμοδοσίας.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και κάθε υγιή πολίτη ηλικίας 18-65 ετών, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, ν’ αφιερώσουν 10 λεπτά απ’ τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ΠΑΕ Παναιτωλικός, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου), Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας.

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Για τη μετακίνησή τους οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν είτε το έντυπο τύπου Β βεβαίωσης μετακίνησης στο οποίο σημειώνουν Χ στο Β1 ή στέλνοντας δωρεάν από το κινητό τους μήνυμα στο 13033 με τον αριθμό 1.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: