Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
Αυτό το Σαββατοκύριακο το διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων από τη ΓΕΑ - AgrinioVOICE.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο το διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων από τη ΓΕΑ

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου

Ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη μας διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Το Σάββατο θα γίνει για δεύτερη φορά στην πόλη το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και την Κυριακή θα γίνει για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου».

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο «Κυνήγι» θ’ αποτελούνται από άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών και οι μεγάλοι και μικροί συμμετέχοντες στον μικρό γύρο της πόλης τρέχοντας, βαδίζοντας ή ποδηλατώντας θα καλύψουν την καθορισμένη διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους κανονισμούς και τις δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο Παπαστράτειο Μέγαρο και στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΕΑ.

Δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή σε δύο εκδηλώσεις ξεχωριστές και διαφορετικές από τις άλλες. Η πόλη σας περιμένει…

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος