Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
Αντικεραυνική προστασία σε σχολεία του Δήμου Αγρινίου - AgrinioVOICE.gr

Αντικεραυνική προστασία σε σχολεία του Δήμου Αγρινίου

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με 70.000 ευρώ συνολικό προϋπολογισμό

Αντικεραυνική προστασία στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής αρμοδιότητάς του τοποθετεί ο Δήμος Αγρινίου. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε σύμβαση για το έργο: «Αποκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας σχολικών κτιρίων». Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 70.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.), περιλαμβάνει τα Δημοτικά Σχολεία στη Λεπενού και Γραμματικού.

Ο κ. Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής: «Συνεχίζουμε το έργο μας με παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχολικών εγκαταστάσεων και την προστασία των μαθητών από κάθε είδους κίνδυνο. Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία ώστε να λειτουργούν με όλες τις προδιαγραφές και κυρίως με ασφάλεια. Θα επακολουθήσει η αντικεραυνική θωράκιση σε άλλα σχολεία και δημοτικά κτίρια».

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος